• Login/Register
 • The Holy Qoran with Albanian Translation

  سورة الفاتحة MP3
  1. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
  Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!
  2. الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
  Falënderimi i takon All-llahut, Zotit të botërave!
  3. الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
  Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!
  4. مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ
  Sunduesit të ditës së Gjykimit!
  5. إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ
  Ty të adhurojmë dhe prej Teje ndihmë kërkojmë!
  6. اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ
  Udhëzona në rrugën e drejtë!
  7. صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ
  Në rrugën e atyre ndaj të cilëve ke bekimin, e jo në të atyre që je i hidhëruar, dhe që kanë humbur!

  Albanian Translation of Quran provided by Sherif Ahmeti (Sherif Ahmeti)