• Login/Register
 • The Holy Qoran with Albanian Translation

  سورة الفاتحة MP3
  1. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
  Me emër të Allahut, Mëshirues dhe Përdëllimtar i Madh.
  2. الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
  Çdo lavdërim i përket Allahut (Perëndisë), Zotit të Gjithësisë
  3. الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
  Mëshirues dhe Përdëllimtar i Madh.
  4. مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ
  Sunduesit të ditës së gjukimit.
  5. إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ
  Vetëm Ty të adhurojmë dhe vetëm prej Teje ndihmë kërkojmë!
  6. اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ
  Udhëzona në rrugë të drejtë.
  7. صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ
  Në rrugën e atyre që u ke dhuruar mirësi. E jo në (rrugën) e atyre që kanë shkaktuar pezmin (Tënd), as në rrugën e atyre që janë të humbur!

  Albanian Translation of Quran provided by Efendi Nahi (Hasan Efendi Nahi)